Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Județul Gorj va fi reprezentat la Târgul Internațional de Turism „Feria Internacional de Turismo-FITUR”, care va avea loc în Madrid, Spania, în perioada 17-21 ianuarie 2018.

Consiliul Județean Gorj va promova la această manifestare internațională programul de promovare turistică  „Vino acasă la Brâncuși!”. „Pentru tour-operatorii și specialiștii din domeniu, cât și pentru publicul larg, vor fi reliefate elementele de specific național cum ar fi: tradiții, costume populare, datini străvechi din lumea satului gorjenesc, prin demonstrații ale meșterilor Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu, momente artistice susținute de Ansamblul Artistic Profesionist «Doina Gorjului» și materiale de prezentare. Obiectivul participării județului Gorj la Târgul Internațional de Turism «Feria Internacional de Turismo-FITUR» îl reprezintă promovarea potențialului turistic și a ofertei de servicii turistice locale, atât la nivel european cât și la nivel internațional”, se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Județean Gorj.

Cel mai important târg de turism din Spania

Spania se află în în topul primelor zece țări europene în privința turiștilor care au vizitat anul trecut România. „Feria Internacional de Turismo-FITUR” este cea mai importantă manifestare expozițională dedicată turismului din Regatul Spaniei. La aceasta vor participa specialiști din domeniul turismului mondial, reprezentând organisme naționale, regionale și locale de turism, asociații profesionale, tour-operatori și agenții de turism, companii aeriene, firme de închirieri auto, societăți de transport feroviar, rutier sau naval, lanțuri hoteliere, camping-uri și alte structuri de cazare, parcuri de distracții, alte companii specializate în petrecerea timpului liber, companii specializate în congrese și evenimente, organizații turistice străine, organizații oficiale spaniole, reprezentanți medii de comunicare.

Distribuie:

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.