Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Gabriel Bozan, un luptător în plină ascensiune, va lupta pe 24 august la gala „Golden Fighter/Oss Fighters”. Înainte de importantul eveniment, sportivul a oferit un interviu pentru Revista Cult-ura. 

Rep.: Cum ai început să practici acest sport? De unde vine pasiunea pentru „KickBoxing”?

Bozan Gabriel : Încă de mic voiam să practic un sport de contact. La vârsta de 7 ani m-am înscris pentru prima dată la Karate. Acest sport m-a disciplinat și mi-a format o mentalitate de luptător. Cu trecerea anilor îmi doream să fac un sport mult mai dur, așa că la vârsta de 15 ani m-am hotărât să mă duc la kickbox. De la primele antrenamente mi-a plăcut și mi-am dorit enorm să urc și să lupt într-un ring de box.

Rep.:  Când ai participat prima dată la un concurs de lupte profesioniste? Cum a fost experiența?

Bozan Gabriel:  Prima competiție sportivă la care am participat a fost la karate, aveam 8 ani și emoții extrem de mari. Ani la rând am concurat la competiții naționale, europene și mondiale de karate. Deși cu atâta experiență în competițiile sportive, la primul meci oficial de kickbox am luat-o  de la capăt cu emoțiile. Îmi aduc aminte că înainte de a urca în ring nu îmi mai simțeam corpul, iar după meci nu îmi mai aduceam aminte cum am luptat. Știam doar că am câștigat și aveam o mare satisfacție

Rep.: Care este trofeul tău de suflet? Și câte premii ai câștigat de-a lungul timpului?

Bozan Gabriel:  Pentru mine, fiecare competiție sportivă a fost importantă și am tratat-o ca atare. Toate victoriile, atât la karate cât și la kickbox m-au făcut fericit și mi-au dat motivația să pot continua drumul spre succes. La karate am reușit să obțin locul 1 la campionate naționale și europene, iar la kickbox, în prezent, am peste 30 de meciuri la profesioniști dintre care doar 5 pierdute.

Rep.:  Cum arată o zi din viața ta? Câte antrenamente faci? Cum te alimentezi? La ce ai renunțat pentru sport?

Bozan Gabriel:  În perioada meciurilor, programul meu de zi cu zi este foarte monoton. Mă trezesc la ora 6:30, îmi pregătesc micul dejun, iar la ora 10:00 încep primul antrenament. La ora 14:00 mănânc prânzul și mă odihnesc până la antrenamentul de seară, iar la ora 22:00 sunt în pat. Majoritatea timpului îl petrec acasă și la sală. Alimentatia și recuperarea sunt două lucruri foarte importante în perioada pregătirilor pentru meci. De asemenea, la fiecare slăbire pe care o fac înainte de meci am o rețetă specială de nutriție. Este ideal ca în ziua meciului după o slăbire de 7,8 kg corpul să nu fie epuizat și slăbit deloc. Pentru mine, sportul e totul și îl recomand fiecărei persoane, nu neapărat sportul de contact, dar este important sportul în sine.

Rep.:  La ce club ești afiliat și cine îți este antrenor?

Bozan Gabriel:  Sunt afiliat la clubul „Gym 23 Vienna” și antrenorul meu este Nebil Sebai.

Rep.:  Când vei avea următorul meci și care sunt atuurile tale? Va conta plusul tău de experienţă?

Bozan Gabriel: Urmatorul meci va fi pe data de 24 august, la Mamaia, în gala „Golden Fighter/Oss Fighters”, unde lotul României va da piept cu echipa de top a Chinei. Adversarul meu e un tip puternic cu un palmares bun, luptător activ în galele „Kunlun fight” din China. Ca și experiență de meciuri suntem egali și cred că va fi un meci foarte spectaculos și plin de acțiune. Sunt pregatit 100% și aștept cu nerăbdare lupta.

Rep.: Care sunt sportivii tăi preferați? Îmi poți spune un top 3 sportivi din România și Top 3 sportivi din străinatate?

Bozan Gabriel : În România nu cred că am pe cineva anume preferat, dar îi urmăresc pe toți în competițiile importante și mă bucur odată cu ei când obțin victorii și ne fac țara cunoscută la nivel mondial. Preferatul meu e Andy Souwer multiplu campion K1 Max, Marat Grigorian și Gökhan Saki.

Rep.:  Cu cine ai vrea să lupți pe viitor?

Bozan Gabriel : Nu m-am gândit la un adversar anume, dar accept orice provocare.

Rep.:  Ai o rutină înainte de meci sau o superstiţie?

Bozan Gabriel : Nu am nici o superstiție, cred în Dumnezeu și mă rog Lui să nu mă accidentez, atât eu cât nici adversarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.