Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Prestația impecabilă a interpretei de muzică populară Andrada Betej a calificat-o în Gală și i-a adus Premiul Orchestrei Jidvei la Festivalul Național „Strugurele de Aur”, tânăra fiind una dintre cele trei gorjence care au participat la importantul eveniment.

Aflat la ediția cu numărul XVIII, festivalul s-a desfășurat la Alba Iulia și la Jidvei, în perioada 4-9 septembrie și a avut un total de 40 de concurenți, împărțiți în două secțiuni: soliști vocali și soliști instrumentiști.

„Concurența a fost una destul de strânsă, având în vedere că au fost mulți participanți din toate zonele țării. A fost un festival foarte bine organizat unde am experimentat multe lucruri frumoase și am vizitat locuri minunate. Au fost organizate ateliere, am vizitat podgoriile Jidvei, unde am văzut cum se produce și îmbuteliază vinul. A fost o ediție reușită și foarte specială deoarece a fost în an centenar și, pentru prima dată, concurenții au cântat și cântece patriotice, cu multă emoție și bucurie. Sunt încântată că am fost părtașă la o astfel de competiție, cu totul și cu totul specială”, spune Andrada Betej pentru Revista Cult-ura.

Talentata interpretă se declară mulțumită de premiul obținut la prestigiosul festival și, spune ea, această reușită o ambiționează să muncească și mai mult pentru a obține cât mai multe premii, dar și aprecierea publicului, despre care recunoaște că este esențială în cariera unui tânăr aflat la început de drum.

„Vreau să felicit organizatorii, să mulțumesc juriului, minunatei orchestre, familiei și doamnei profesoare Camelia Argint!”, adaugă Andrada care se pregătește să cucerească un nou premiu la Festivalul „Munte, Munte, Brad Frumos”, ce va avea loc la sfârșitul lunii septembrie.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.