Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Bianca Sîrbu s-a născut pe 24 septembrie 1997 și locuiește alături de familia sa în satul Dobrița, la poalele muntelui. Talentata adolescentă cântă muzică populară și a obținut, de-a lungul anilor, importante premii care i-au confirmat că va putea avea o carieră de succes în acest domeniu. Bianca mai are un frate, iar mama copiilor lucrează la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu. „Sunt norocoasă să am o asemenea familie! Părinții mei au fost întotdeauna lângă mine, m-au susținut și niciodată nu mi-a lipsit nimic. Fratele meu lucrează și el, din această cauză ne vedem mai rar. (…) Muzica este ceea ce iubesc cu adevărat să fac. Vreau să continui în acest domeniu, să cresc cât mai mult posibil profesional. Cel mai mare vis al meu este ca atunci când merg undeva, să nu fie nevoie să mă prezint. Toată lumea să mă cunoască pentru ceea ce iubesc să fac: să cânt!”, a spus tânăra talentată.

14729106_1042962279135586_3554086661137170838_n

Reporter: Ce studii ai?

Bianca Sîrbu: Am terminat liceul la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu”, pe profil uman. După absolvire, am dat admiterea la Școala de Agenți de poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina. Am trecut probele sportive, dar probele scrise mi-au dat ceva bătăi de cap din cauza faptului că nu eram îndeajuns de pregătită și recunosc acest lucru. Dar, pe de-o parte, această experiență m-a convins că nu este pentru mine, deși mi-am făcut o mulțime de prieteni și în acest domeniu. Am hotărât ca anul acesta să rămân acasă și să mă gândesc foarte bine la ceea ce vreau să fac și tot la muzică o să recurg pentru că, până la urmă, este ceea ce iubesc să fac cu adevărat.

Rep.: Când ai descoperit că ai talent la muzică?

B.S.: Talentul muzical mi-a fost înzestrat din naștere, de la părinții și bunicii mei. Fiecare are o povestioară pe care mi-a spus-o în legătură cu muzica, dar toate se termină cu speranțe, pentru că niciun membru din familia mea nu a continuat în acest domeniu.bianca-sirbu-r

Rep.: Când ai urcat prima dată pe scenă?  Povestește-ne, te rog, pe larg!

B.S.: Prima mea apariție pe scenă a fost la vârsta de 10 ani, în cadrul unei mici serbări organizate în școala noastră. Am avut mici fiori de emoții, dar eram încă micuță, nu eram foarte realistă.

După ceva timp, am participat la un festival de muzică populară, la Cluj. Acel moment a fost rampa mea de lansare spre o carieră muzicală frumoasă de care mă bucur acum. La acel concurs am luat locul întâi dintre 42 de concurenți. A fost un lucru mare pentru mine și atunci mi-am dat seama că asta vreau să fac! Să cânt, să pun un zâmbet pe fețele oamenilor, să transmit emoțiile mele și să fiu auzită prin cântecele mele.

Țin să spun că cel mai frumos moment a fost faptul că am cântat acompaniată de ropotele de aplauze ale oamenilor din sală, care mă ascultau. Cel mai frumos sentiment pentru noi, soliștii, acesta este! Acum, emoțiile le pot stăpâni cu ușurință, indiferent de eveniment datorită atâtor apariții.

bianca-sirbu

Rep.: Ce studii ai în acest domeniu? Ce profesori te-au îndrumat?

B.S.:  Am început să studiez acum 5 ani la Palatul Copiilor, cu doamna Emilia Drăgotoiu, iar în prezent, activez în anul trei la Școala Populară de Artă Târgu-Jiu, sub îndrumarea celei mai bune profesoare, Liliana Ciochină. Și țin să menționez faptul că doamna Liliana nu mi-a fost doar profesoara, acum o consider cea de-a doua mamă, pentru că mereu a știut ce să îmi zică, m-a ajutat cu sfaturi și mi-a împărtășit din experiențele dumneaei, ceea ce este foarte important pentru mine.

Rep.: Ce artiști admiri?

B.S.: Artiștii pe care îi admir aș putea spune că sunt Niculina Stoican, Roberta Crintea, Marcela Fota și lista ar putea continua.

Rep.: Ce planuri de viitor ai când vine vorba de muzică?

B.S.: Vreau să continui în acest domeniu, să cresc cât mai mult posibil profesional. Cel mai mare vis al meu este ca atunci când merg undeva, să nu fie nevoie să mă prezint. Toată lumea să mă cunoască pentru ceea ce iubesc să fac: să cânt!

bianca-sarbua

Rep.: În afară de muzică, ce alte pasiuni ai? Ce ne poți spune despre modeling? Vrei să îți dedici mai mult timp acestei activități pe viitor?

B.S.: În afară de muzică am multe alte pasiuni, cum ar fi modelling-ul, dansul, desenul, make-up-ul, hair-styling-ul…, dar le fac în timpul liber. Cu modeling-ul nu am mai continuat pentru că era foarte obositor să mă împart în mai multe locuri. După ce am terminat liceul, am hotărât ca muzica să fie prioritară.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.