Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Dascălii gorjeni sunt invitați să participe la Conferinţa Internaţională-eveniment de multiplicare al Parteneriatului Strategic Erasmus+ KA2 “Comics in Teaching Languages/La BD en classe de langues”, intitulată „Comics in teaching languages – for a new age of didactic creativity”, care se va desfăşura pe 9 mai, la Vaslui.

Afis_eveniment_multiplicare_K2-BIG_1

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Gorj, secţiunile evenimentului sunt următoarele:

1) practică – secţiune demonstrativă a Sistemului de Management al Învăţării – LMS creat în proiect, cu testimoniale privind folosirea LMS. Acestea vor fi înfăţişate publicului prin scurte documentare, realizate în cadrul orelor cu folosirea LMS desfăşurate în instituţiile participanţilor; prin demonstraţii practice, cu folosirea LMS al proiectului.

2) secţiunea de comunicări şi referate ştiinţifice (cu participare directă sau indirectă) pe tema noilor tehnologii în procesul de predare-învăţare-evaluare şi/sau a LMS .

„Prezentările nu vor depăşi 10 minute ca durată, iar lucrările ştiinţifice vor respecta canoanele cercetării (bibliografie, note etc.). Discursurile pot fi subliniate cu prezentări multimedia sau scurte filme documentare. Lucrările vor fi verificate de un Comitet ştiinţific şi publicate atât în revista proiectului, precum şi în alte reviste didactice”, a declarat Marieta Pavel de la ISJ Gorj. Termenul-limită de înscriere la eveniment este 28 aprilie.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.