Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Înotătorul Avram Iancu, din Petroșani, are nevoie de votul nostru, pentru a putea fi desemnat „înotătorul cu cea mai bună performanță a anului 2021”. Petroșeneanul a fost nominalizat de către Organizația Mondială a Înotului „World Open Water Swimming Association”, alături de alți 14 înotători, la categoria „Performanța anului 2021”, în materie de înot în ape deschise.

Această nominalizare survine datorită performanței unice în lume pe care Avram Iancu a înregistrat-o pe 9 septembrie 2021, atunci când sportivul petroșenean, de profesie bibliotecar și tată a trei fetițe, a înotat contra curentului pe Dunăre, adică invers față de sensul de curgere a fluviului. Avram Iancu a reușit să parcurgă, atunci, 26 de km și să reziste în apă, înot încontinuu, nu mai puțin de 18 ore și 30 de minute.

„Dacă doriți ca această performanță românească să fie desemnată performanța anului în lume, vă rog să o votați ca atare!”

înotătorul avram iancu
Avram Iancu

 

Cu ocazia acestei nominalizări, Avram Iancu îi roagă pe toți români să voteze această perfomanță românească, accesând link-ul https://www.openwaterswimming.com/…/avram-iancu…/ , asta după ce fiecare votant se va înregistra foarte rapid, în câteva zeci de secunde, pe adresa electronică  https://www.openwaterswimming.com/login/?action=register.

„Specialiștii în domeniu au stabilit: pentru originalitatea înotului și pentru rezistența de a pune în practică imposibilul, românul Avram Iancu a fost nominalizat, alături de alți 14 mari înotători ai lumii, pentru obținerea titlului Performance of the Year 2021 în lume. Ceea ce a ținut de brațele mele am făcut. Am realizat o performanță unică. Dacă doriți ca această performanță românească să fie desemnată performanța anului în lume, vă rog să o votați ca atare! (…). Vă rog să mă credeți că am depășit demult perioada dorinței de afirmare și că acest demers nu este atât de important pentru mine, dar știu că este important pentru compatrioții noștri, care mai găsesc bucurie și satisfacție doar în astfel de biruințe românești!”, a transmis printre altele Avram Iancu, la scurtă vreme după ce a aflat că este nominalizat printre cei mai buni 15 înotători ai planetei de forul mondial!

 

 

 

Distribuie:

1 Comment

  • Pirvulescu Eugen, 14 ianuarie 2022 @ 17:40 Răspunde

    Votez

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.