Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Zilele Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu se vor desfășura în perioada 20 mai – 17 iunie.  Manifestările vor debuta cu un simpozion științific , iar pe 21 mai va avea loc festivitatea de conferire a titlului de „Doctor Honoris Causa” ilustrului critic, istoric și cronicar literar, profesor universitar, membru titular al Academiei Române, Președintele Uniunii Scriitorilor din România, Nicolae Manolescu.

IMG_0990

La sediul Universității din Campusul Studențesc Debarcader va fi amenajat, în perioada 23-27 mai, Salonul de carte al UCB.  Ziua Internațională a Copilului, 1 iunie, va fi marcată și în acest an prin organizarea spectacolului de talente destinat atât studenților, cât și elevilor, în parteneriat cu Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” din Târgu-Jiu.

Tot în cadrul manifestărilor prilejuite de Zilele Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, pe 2 iunie, va avea loc Conferința  – «Rolul Cărbunelui în Mixul Energetic Românesc în perioada 2016-2050».

Un cadru universitar german, premiat de UCB

„Ziua Absolventului”, în cadrul căreia vor premiați absolvenții promoției 2016, va fi organizată în acest an în data de 15 iunie. Joi, 16 iunie, se va acorda titlul de Doctor Honoris Causa prof. univ. dr. Günter Stock, Președintele Federației Academiilor de Științe Europene (ALLEA), precum și al Consiliului Executiv al Fundației Einstein, Berlin.

Manifestările prin care se aniversează 24 de ani de la înființarea Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu se vor încheia  în data de 17 iunie prin organizarea Galei Premiilor Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.