Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Debutează o nouă ediție a manifestării culturale „Serile la Brădiceni”, eveniment prins în Agenda Culturală a județului Gorj. Dedicat poeziei și frumuseții sale nemuritoare, „Atelierul național de poezie Serile la Brădiceni” se află, anul acesta, la cea de a XXI-a ediție, desfășurându-se în perioada 6-8 septembrie.

 

Consiliul Judeţean şi Biblioteca Judeţeană „Christian Tell“ din Târgu Jiu organizează, în perioada 6-8 septembrie, la Brădiceni, comuna Peştişani, Atelierul naţional de poezie „Serile la Brădiceni“. Parteneri în realizarea „Serilor la Brădiceni” sunt: Centrul pentru Promovarea şi Conservarea Culturii Tradiţionale Gorj, Şcoala Populară de Artă Târgu Jiu, dar şi Consiliul Local şi Primăria din Peştişani. „Conceput ca un prilej de dialog şi de schimb de idei între creatori şi exegeţi contemporani din domeniul poeziei, atelierul îşi propune recunoaşterea poeţilor şi criticilor autentici cu scopul de a le pune în valoare opera, constituindu-se, în acelaşi timp, într-un prilej de încurajare a creaţiei tinerilor scriitori”, anunță reprezentanții Bibliotecii Județene Gorj.

Joi, pe 7 septembrie, vor avea loc numeroase lansări de carte, un salon editorial, dar și o vizită la Casa Muzeu Brâncuși de la Hobița și un frumos recital de muzică folk și poezie. Vineri, la Căminul Cultural Brădiceni va avea loc premierea participanților la „Serile la Brădinceni”.

Distribuie:

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.