În premieră la „Elvira Godeanu”- Pregătiți-vă de râs la Fabrica de Impro!

În premieră la „Elvira Godeanu”- Pregătiți-vă de râs la Fabrica de Impro!

- in Evenimente, Slider, Teatru
0
586 vizualizari

Actorii de la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu sunt pregătiți să-i provocați! Sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 19:00 va începe premiera spectacolului Fabrica de Impro, noua adiție a stagiunii 2018-2019, care promite a vă oferi o supradoză de râs.

Actori, selectați special pentru acest spectacol, vor aștepta nerăbdători sugestiile publicului pe scena de la „Elvira Godeanu”, iar rezultatele vă vor amuza copios.

Spectacolul „Fabrica de Impro” va fi regizat de Andrei Stan, iar prețul unui bilet este de 30 de lei. Și deținătorii abonamentelor „Aristița Romanescu” vor putea urmări premiera show-lui de improvizație, la care sunteți așteptați în număr cât mai mare.

„Unii experți recomandă o doză zilnică de 15 – 20 de minute de râs. La Fabrica de Impro suntem pregătiți să îți oferim o supradoză de râs. Improvizatorii fabricii sunt pregătiți să ia sugestiile voastre și să le transforme în cele mai bune produse de divertisment. Nu există niciun fel de rețetă, tocmai de aceea fiecare produs va fi diferit și proaspăt ori de câte ori veți ajunge la fabrica noastră. Vă așteptăm la teatru!”, spune Andrei Stan, regizorul spectacolului de improvizație.

Lăsați un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.