Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Pe parcursul anului 2023, în contextul Timișoara Capitală Culturală Europeană, accesul la Muzeul Național de Artă Timișoara va fi gratuit pentru mai multe categorii de public. Începând cu luna martie 2023, pensionarii se pot bucura de intrare liberă la muzeu în a treia zi de miercuri din fiecare lună. Prima zi de vizitare gratuită a muzeului pentru pensionari va fi miercuri, 15 martie. Pensionarii vor beneficia de gratuitate la toate expozițiile instituției în baza cărții de identitate.

Tot în a treia zi de miercuri a fiecărei luni, publicul general va avea acces gratuit la expozițiile temporare „Paul Neagu. O retrospectivă” și „Victor Brauner: invenții și magie”. În cazul în care ziua de miercuri coincide cu o sărbătoare publică sau legală, programul de vizitare gratuită va fi decalat şi anunţat în consecinţă.

Pe lângă gratuitățile oferite copiilor și elevilor, persoanelor cu handicap și însoțitorilor lor, Muzeul Național de Artă Timișoara oferă intrare liberă unor noi categorii de public. Prin aceste schimbări se dorește înlesnirea accesului la cultură, atragerea publicul larg şi fidelizarea vizitatorilor iubitori de artă. Persoanele care beneficiază de intrare liberă la MNArT conform noii grile tarifare sunt: angajații muzeelor de stat din România, ziarisții români și străini (presă scrisă și media), profesorul/învățătorul însoțitor grupurilor de elevi, profesorii de arte vizuale și studenții facultăților de arte plastice, membrii AICA, ICOM, ICOMOS, UAPR și angajații Direcției Județene pentru Cultură Timiș.

Validarea legitimațiilor se face cu cartea de identitate sau alt document justificativ. Programul de vizitare muzeu este de miercuri până duminică, între orele 10:00-18:00.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.