Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Tinerii gorjeni care au idei geniale legate de protejarea mediului înconjurător sau idei care să ajute la dezvoltarea educației profesionale și tehnologice din România pot beneficia de finanțări de până la 20.000 de euro pentru un proiect. Campania este susținută financiar de OMV Petrom.

motru tara lui andrei 5 tara-lui-andrei-1

 

Competiția „Idei din Țara lui Andrei”, derulată de OMV Petrom, și-a propus să finanțeze zece idei geniale cu câte 20.000 de euro. Cei de la companie vor să îi încurajeze pe tinerii din România să se implice în dezvoltarea pe termen lung a comunităților din care fac parte. În primele cinci ediții ale competiției „Idei din Țara lui Andrei au fost acordate finanțări în valoare totală de aproximativ 700.000 de euro pentru 70 de proiecte desfășurate în 30 de județe din România, precum Bihor, Dolj, Buzău, Gorj, Hunedoara, Vâlcea, Mureș, Maramureș, Botoșani. Potrivit organizatorilor, de această dată vor fi finanțate proiecte de educație profesională, care contribuie la dezvoltarea educației profesionale și tehnologice, care îmbunătățesc actul educațional și baza materială și care încurajează dezvoltarea competențelor profesionale ale elevilor și profesorilor din învățământul tehnologic de stat.

Vor fi finanțate și proiecte de mediu, care încurajează folosirea eficientă și responsabilă a resurselor naturale care inovează pentru protecția mediului sau care contribuie la îmbunătățirea calității aerului și apei, la reducerea poluării ori la creșterea eficienței energetice. Competiția se desfășoară în perioada 20 aprilie – 24 mai și se adresează persoanelor fizice, organizațiilor neguvernamentale, instituțiilor de învățământ, autorităților locale și instituțiilor publice. Înscrierile se pot face până la data de 24 mai 2017 pe site-ul taraluiandrei.ro. Câștigătorii, care pot primi finanțări de până la 20.000 de euro fiecare, vor fi anunțați pe data de 5 iulie 2017. Proiectele vor fi evaluate prin vot public și jurizate de reprezentanți ai mai multor organizații neguvernamentale, reprezentanți ai OMV Petrom, jurnaliști și experți din domeniul educației profesionale și mediului.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.