Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași, prin Secția Relații Publice, Marketing, Logistică, Proiecte, Programe, cu sprijinul Muzeului de Artă, organizează  sâmbătă, 24 februarie 2024, ora 14.00 un nou proiect educațional marca D.I.C.E. (Distractiv – Interactiv – Creativ – Educativ): atelierul de modelaj „Iubirea în sculptură”.

În prima parte a acestui atelier, participanții vor putea viziona lucrări de sculptură etalate în cadrul expozițiilor „Maeștrii picturii românești în patrimoniul Muzeului de Artă Iași” și „Maeștrii artei interbelice românești în colecțiile Muzeului de Artă Iași”.

Atracția principală a atelierului o constituie lucrarea „Sărutul”, semnată de Oscar Han, o capodoperă ce exprimă sentimentul iubirii transpus în sculptură și care, de această dată, va constitui sursa de inspirație pentru participanții la activitate. Aceștia vor putea da curs creativității artistice prin modelarea propriei lucrări.

La atelierul, care durează aproximativ 90 de minute, pot participa maxim 10 persoane, iar prețul unui bilet este de 25 lei/persoană.

Programările se fac la numărul de telefon 0232. 275. 979, interior 116 sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook Atelierele DICE, cu cel puțin o zi înainte.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.