Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași – Secția Relații Publice, Marketing, Logistică, Proiecte, Programe continuă seria Atelierelor DICE, desfășurate în Sala de Educație Muzeală de la Palatul Culturii, cu o temă dedicată mărțișorului, simbol al reînnoirii timpului şi al renaşterii naturii.

„Vă invităm să povestim despre semnificația Sărbătorii Mărțișorului și să confecționăm împreună mărțișoare, pe care să le dăruiți celor dragi. Pentru a ne asigura că în dimineața de 1 martie, fiecare dintre noi va avea un mărțișor protector, vom da startul atelierelor de mărțișoare, miercuri, 28 februarie 2024 și vom continua până pe 8 martie 2024”, transmit organizatorii.

Dedicate grupurilor de elevi cu vârsta minimă de 6 ani, atelierele sunt programate să se desfășoare de miercuri până vineri, de la orele 10.00 și 13.00. Durata unui atelier este de 60 – 90 minute, iar grupurile pot fi formate din maxim 20 de persoane.

În cadrul atelierului, participanții vor putea confecționa două tipuri de mărțișoare, având la dispoziție toate materialele necesare. Biletul costă 15 lei sau 20 de lei, în funcție de modelul ales, și atelierul include o scurtă vizită la Muzeul Etnografic al Moldovei.

DICE – D(istractiv)-I(nteractiv)-C(reativ)-E(ducativ) este un program de educație muzeală ce tratează teme diverse, inspirate de patrimoniul cultural, comunicând într-o manieră atractivă informații despre acesta și transformând vizita la muzeu într-o experiență memorabilă.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.