Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Cunoscutul prezentator de la Rock FM, Cristian Hrubaru, a promovat Transalpina Fest, într-un clip pe care l-a postat pe pagina sa de facebook.

hrubaruHrubaru va fi și el prezent la Rânca, la concertul de muzică rock care se va desfășura sâmbătă, 20 august. „Cine vrea să se distreze în creierii munților, în perioada 19-21 august se va desfășura, la Rânca, Transalpina Bike Fest. Să nu cumva să vă ocupați acel weekend cu altceva. Nu trebuie să ratați petrecerea la care vor veni motociclete și biciclete. Capul răutăților vor fi două formații rock foarte iubite în România: Trooper și Cargo. O să fie nebunie maximă. O să cutreierăm munții, ne dăm cu bicicleta și cu ce vrem noi“, a spus Cristian Hrubaru.

Concerte rock și muzică populară
Transalpina Fest va debuta vineri, 19 august, cu un târg de produse tradiționale, concursuri de tir cu arcul, airsoft și degustări de vinuri românești. De la ora 17:00 vor susține recitaluri Nicolae Voiculeț, Ansamblul folcloric „Maria Lătărețu“, Ansamblul „Doina Gorjului“, Sava Budașcu Negrean și Dumitru Fărcaș. Sâmbătă, 20 august, va avea loc, de la ora 12:00, „Parada motocicliștilor“, iar de la ora 20:00 va urma concertul susținut de Cargo și Trooper. Festivalul se va încheia duminică, 21 august, cu un concurs de autocross buggy și un festival folcloric pastoral.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.