Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

O nouă reprezentație a spectacolului „Ediție Specială”, semnat de actorul Horațiu Mălăele, va avea loc la sfârșitul lunii viitoare, la Târgu Jiu.

După succesul incontestabil înregistrat cu recitalul excepțional „Sunt un orb”, actorul HORAȚIU MĂLĂELE, maestrul ironiei și al hazului ascuțit, îi invită pe iubitorii spectacolelor de comedie la maratonul rezistenței la umor, în cel mai nou spectacol, intitulat „Ediție Specială”. Evenimentul va fi pus în scenă, duminică, 26 noiembrie, la Cinematograful Sergiu Nicolaescu, începând cu ora 17:00.

În acest spectacol, joacă și fiul marelui actor. Mălăele, tatăl şi fiul, se întrec în dialoguri actoriceşti fine şi subtile, de un umor exploziv sau monologuri cu o sensibilitate lirică aparte, în acompaniamentul armonios al îndrăgitului artist Radu Captari. Muzica, interpretată de artistul Captari şi, melodiile noi, compuse pe texte ce aparţin lui Horaţiu Mălăele, vor întregi imaginea fascinantă a universului umoristic. Durata spectacolului este de aproximativ o oră şi jumătate.

 

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.