Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Mai multe organizații neguvernamentale din județul Gorj s-au mobilizat și au organizat primele cinci centre de colectare pentru alimente neperisabile, produse de igienă, haine, saltele, pături și medicamente, care să ajungă în Ucraina. Coordonatorul campaniei de strângere de donații pentru locuitorii din Ucraina este Adela Vlădoiu, președintele Asociației Colour your Dream.

„În Târgu Jiu, Primăria Municipiului Târgu Jiu sprijină demersul prin punerea la dispoziție a unui spațiu la Stadionul Municipal, lângă Centrul de Vaccinare, unde voluntarii din organizațiile nonprofit asigură un program de primire a donațiilor între 10:00 și 20:00.

În Novaci, donațiile pot fi duse la Casa de Cultură, în Motru la Clubul Copiilor, în Rovinari la Asociația ”Glasul Sufletului”, iar în Polovragi la Căminul Cultural și sala de sport. Și în aceste localități a fost desemnat un coordonator.

Totodată, suntem în contact cu alte organizații din țară, dar și din Ucraina, și informațiile noastre arată că acestea sunt acum nevoile. ”, au transmis reprezentanții grupului de inițiativă „Gorj pentru Ucraina”.

Pentru cei care vor să doneze pot lua legătura cu Adelă Vlădoiu pentru zona Târgu Jiu – 0730/378.048, pentru zona Rovinari cu Cristina Lia – 0761/090.626, pentru zona Polovragi cu Andreea David – 0761/066.739, pentru zona Motru cu Adriana Morega – 0723/495.503, iar pentru zona Novaci cu Elena Basarabă – 0730/997.255.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.