Grădiniță din Rovinari, reabilitată cu 1. 2 milioane de lei

Grădiniță din Rovinari, reabilitată cu 1. 2 milioane de lei

- in Slider, Ştiri locale
424
1

Administrația publică locală din orașul Rovinari a semnat primul contract de finanțare al obiectivului de investiții „Grădinița cu program prelungit”, în valoare de 1.2 milioane RON. Astfel, micuții din oraș vor avea parte de un mediu educațional la standarde europene.

Semnarea contractului s-a făcut prin Programul Operațional Regional 2014-2020 și are ca scop reabilitarea sălilor de clasă și a termosistemului. „Am semnat primul contract de finanțare în valoare de 1.2 mil. lei noi prin P.O.R. 2014-2020, Axa 3.1b, pentru obiectivul de investiții „Grădinița cu Program Prelungit”, constând în reabilitarea/modernizarea sălilor de clasă si a termosistemului pentru o eficienta energetică crescută”, se arată pe pagina de socializare a primarului Robert Dorin Filip.

Alte proiecte ce urmează a fi implementate tot cu finanțări nerambursabile sunt: blocul de locuințe sociale A1 și proiectul „Școala pentru toți”. Școlile Generale nr. 1 și 2 și Liceul „Gheorghe Tătărescu” sunt alte proiecte în care se vor investi fonduri nerambursabile, dar și în anveloparea a 32 de blocuri.

1 Comment

  1. Pingback: Grădiniță din Rovinari, reabilitată cu 1. 2 milioane de lei - Gorj 24

Lăsați un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.