Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Și anul acesta, reprezentanții Consiliului Județean vor continua acțiunile de promovare a județului Gorj, ca destinație turistică, prin participarea la Târgul Național de Turism al României, care va avea loc în perioada 17-20 noiembrie, la Centrul Expozițional Romexpo din București. La Târg, alături de CJ Gorj, la standul de prezentare, vor ajunge și membri ai Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului”, ai Școlii Populare de Artă Târgu Jiu, ai Muzeului Județean „Alexandru Ștefulescu” Gorj și ai Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu.

oana-f oana

Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo de două ori pe an, fiecare ediție transformând Centrul Expozițional într-un spațiu al destinațiilor de vis din țara noastră. Și anul acesta, Gorjul va avea un stand impresionant de prezentare la această importantă manifestare din capitală, a anunțat Oana Paloș, purtătoarea de cuvânt a CJ Gorj. Județul Gorj a implementat, în perioada 10.11.2010-10.05.2012, proiectul „Redescoperă Gorjul”, SMIS 16352, finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2007-2013, Axa Prioritară 5 „Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului”, Domeniul Major de Intervenție 5.3.

„Promovarea potențialului turistic şi crearea infrastructurii necesare în scopul creșterii atractivității României ca destinație turistică”, Operațiunea „Dezvoltarea şi consolidarea turismului intern prin sprijinirea promovării produselor specifice şi a activităților de marketing specifice”. În cadrul acestui proiect, de-a lungul anilor, Consiliul Județean Gorj a avut mereu un stand de prezentare la Târgul de Turism.

Obiectivul general al proiectului „Redescoperă Gorjul” a vizat îmbunătățirea vizibilității județului Gorj ca destinaţie turistică montană, culturală, monahală, de agrement și de aventură. Și anul acesta, reprezentanții CJ Gorj vor continua acțiunile de promovare a județului Gorj ca destinație turistică, prin participarea la Târgul Național de Turism al României, care va avea loc în perioada 17-20 noiembrie 2016, la Centrul Expozițional Romexpo, București.

oana-d„Așteptăm să ne vizitați standul de promovare situat în pavilionul C3 din cadrul Centrului Expozițional Romexpo, unde vom fi prezenți alături de Ansamblul Artistic Profesionist Doina Gorjului, Școala Populară de Artă Târgu Jiu, Muzeul Județean Gorj și Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică „ Constantin Brâncuși” Târgu Jiu”, a declarat Oana Paloș, purtătorul de cuvânt al CJ Gorj.

img_20151112_133321-1024x614  oana-g oana-r poza-3-6 targ-turism-cj-gorj1-3

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.