Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Artiști plastici din România, Serbia, Bulgaria, Israel, Moldova și Italia vor expune miercuri, 26 septembrie, la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, în sala Florin Isuf, înepând cu ora 18:00.

 Tot miercuri, 26 septembrie, începând cu ora 11:00, în comună Tânțăreni vor fi dezvelite două busturi, ale lui Mihai Eminescu și Tudor Vladimirescu, eveniment care are loc în cadrul Bursei Brâncuși, bursă aflată la a VII-a ediție.

”Centrul Judetean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj și primaria comunei Tânțăreni organizează săptămâna aceasta două evenimente, spunem noi, destul de importante, este vorba de finalul Gorjfest 2018, ediția a XXIX-a, dar si de Bursa Brâncusi, ediția a VII-a.

Spunem că sunt două evenimente destul de importante pentru că avem o participare destul de importantă, o participare internațională, vorbim de sculptori și artiști plastici din Italia, din Serbia, din Republica Moldova, dar mai multe amănunte veți putea afla dacă veți participa la vernisajul salonului internațional de pictură pe care îl organizăm miercuri, 26 septembrie, ora 18:00, chiar la sediul Centrului Județean de Conservare și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, mai exact la sala Florin Isuf. Tot miercuri, 26 septembrie, dar începând cu ora 11, avem organizate în parteneriat cu primăria Tânțăreni două evenimenye în comuna respective. Vorbim despre amplasarea a două busturi, ale lui Mihai Eminescu și Tudor Vladimirescu, ambele evenimente făcând parte din cadrul Bursei Brâncuși. ”, a menționat Daniela Gapșea, purtătorul de cuvânt al CJCPCT Gorj.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.