Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Sâmbătă, 9 iunie, s-a desfășurat a VI-a ediție a concursului de talente EuroMusic, ce a fost organizată la Școala Populară de Artă din Târgu Jiu. La competiția ce s-a adresat copiilor talentatați, cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani, câștigătoarea locului I, la categoria sa de vârstă, a fost târgujianca Maria Gugu, artista care a cântat cu Mihai Trăistariu în urmă cu șapte ani.

Tânăra de 17 ani este obișnuită să ocupe locuri fruntașe la competițiile de talent la care participă, iar anii de pregătire din spatele ei o ajută să-și crească reputația de artist. La concursul care a avut loc sâmbătă au participat, aproximativ, 100 de înscriși, majoritatea fiind din Gorj.

Din cauza faptului că a fost printre ultimii care au cântat pe scenă, Maria Gugu spune că emoțiile s-au intensificat, iar asta poate fi și unul din motivele pentru care prestația sa i-a adus premiul I:

„Atmosfera a fost foarte frumoasă pe toată durata concursului. În ordinea intrării pe scenă, eu am cântat spre finalul competiției de talente, așa că entuziasmul meu creștea odată cu timpul de așteptare. Nu pot spune că mă aștept să obțin premii la vreun concurs și nici de data asta nu am făcut acest lucru, dar am cântat cât de bine am putut, iar acele trei minute petrecut pe scenă m-au făcut cea mai fericită. Juriul a fost prietenos și au avut grijă să ne încurajeze pe fiecare în parte și, mai ales, pe cei mai mici, care erau extrem de emoționați”, declară câștigătoarea EuroMusic, pentru Revista Cult-ura.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.