Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Artista Iolanda Boban a fost prezentă, ieri, în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani“, de la postul Antena 1, în cadrul căreia a prezentat piesa „Departe“ , în colaborare cu Click.

15994871_10205895802994458_9146347004180401199_o
Melodia face parte de pe albumul „Trup si Suflet”. Iolanda Boban este descrisă ca o voce sensibilă și deosebită. Ea este fiica fotografului George Boban.

Iolanda a absolvit Facultatea de Arte Plastice din cadrul Universităţii Naţionale de Artă din Bucureşti, secţia Pictură, și a finalizat cu succesul masterul din cadrul secţiei de Educaţie prin Arte Vizuale. Artista colaboreză cu o tipografie pentru ilustraţii de carte și realizeză picturi la comandă.

De curând, Iolanda a mai lansat o piesă în colaborare cu Click. „Melodia lansată de curând este o colaborare cu artistul Click, pe numele lui Ionuţ Mihalcă şi Dj Undoo. În continuare, lucrăm şi la alte piese, iar pe viitor vom colabora chiar şi pentru single-uri. Piesa se numeşte «Iubesc» şi are un mesaj puternic, profund şi de impact“, a precizat Iolanda.

Cântă de la vârsta de șapte ani

Muzica este o altă pasiune a Iolandei. Ea cântă cu o formație și a reușit să lanseze pe piață câteva compoziții.

„Muzica este o altă pasiune de-a mea foarte mare. Cânt de cand eram mică şi am continuat să studiez în paralel cu pictura şi muzica, atât voce, cât şi chitară“, a spus Iolanda, într-un interviu acordat pentru cult-ura.ro.
Gorjeanca a precizat că a început să studieze muzica de la vârsta de șapte ani: „Cânt de la vârsta de șapte ani. Îmi amintesc că tatăl meu a descoperit că îmi place să cânt şi am ureche muzicală, talentul moştenindu-l de la mama mea, astfel că m-a înscris la cursurile de canto de la Şcoala Populară de Artă. De atunci, am continuat să cânt până în prezent“, a mai menționat tânăra artistă.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.