Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Frumoasele meleaguri gorjenești sunt promovate zilele acestea la Târgul de Turism al României. În cadrul evenimentului vor fi prezentate tradițiile județului nostru și obiectivele turistice. Anul acesta, la standul județului au poposit și gorjeni de renume, printre ei numărându-se actorul Toma Cuzin, dar și artistul Tavi Colen.

Târgul este dedicat tuturor operatorilor activi din domeniul turismului. „Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo, fiecare ediție transformând Centrul Expozițional într-un spațiu al produselor și serviciilor turistice din întreaga lume, cele mai importante companii din România și din străinătate întâlnindu-se, pe de o parte, în zona parteneriatelor de business și, pe de altă parte în zona ofertelor către publicul larg.

Pentru a pune în valoare potențialul turistic de care dispune, județul Gorj va fi prezent la Târgul de Turism al României, ediția de toamnă 2018, cu un stand de promovare situat în pavilionul B2 din cadrul Romexpo, alături de partenerii din acest an: Școala Populară de Artă Târgu Jiu, Muzeul Județean Gorj «Alexandru Ștefulescu», Primăria Municipiului Târgu-Jiu, Centrul Național de Informare şi Promovare Turistică «Constantin Brâncuși» Târgu Jiu, Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului «Acasă la Brâncuși» și Colegiul Economic «Virgil Madgearu» Târgu Jiu”, informează Consiliul Județean Gorj.

Evenimentul se desfășoară în perioada 15-18 noiembrie 2018.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.