Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Prima ediție a Galei premiilor „Euro Education” va avea loc la Târgu-Jiu, la Muzeul Județean „Alexandru Ștefulescu” pe data de 24 martie.  Evenimentul este dedicat membrilor și colaboratorilor Federației Euro Education (EEF), iar ceremonia de premiere va începe de la ora 17:00. EEF face parte și dintre organizatorii „Marșului pentru viață” care va avea loc pe 25 martie la Târgu-Jiu.

gala premiilor 1 gala premiilor 2

Pe site-ul Fundației „Euro Education” (EEF) aflăm că organizația are 17 afiliați (7 din afara granițelor) și 23 puncte de lucru. Partenerii din Turcia, Grecia și Italia au fost prezenți pe 11 martie la Târgu Jiu, vizita fiind făcută în cadrul proiectului Erasmus „We M@ke IT H@ppen”. La ceremonia de la sfârșitul acestei săptămâni, din program vor face parte: sărbătorirea a 10 ani de existență a publicației „Magazin Critic”, momente artistice și muzicale unice, dar și premierea membrilor și colaboratorilor EEF. Potrivit informațiilor de pe site-ul fundației, în momentul de față, este singura federație internațională a educației din România. „Euro Education funcționează ca o federație cu statut privat aliniindu-se la serviciile și activitățile tinerilor din sistemul educativ formal și nonformal pe plan mondial. Federația susține, sponsorizează și încurajează orice acțiune, manifestare cu statut cultural, tehnologic, educativ și artistic.

mar pt viata

EEF se va implica și în altă manifestare menită să atrag atenția membrilor comunității asupra problemelor cu care se confruntă anumiți semeni. Astfel, pe 25 martie va avea loc Marșul pentru viață, organizat de Asociația Down Art Therapy, alături de Asociația „Provita pentru născuți și nenăscuți” filiala Gorj, Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români (A.S.C.O.R.) filiala „Sfântul Irodion de la Lainici” Târgu-Jiu, Euro Education Federation și Asociația Vasiliada filiala Târgu Jiu. „Scopul evenimentului este afirmarea dreptului la viaţă pentru toate fiinţele umane începând cu momentul concepţiei şi totodată susținerea familiei tradiționale, temelia unei societăți solide și sănătoase. În 2017, la a șaptea ediție la nivel național, Marșul pentru Viață va avea loc în circa 265 de localități din România și Republica Moldova, fiind cel mai mare eveniment public în apărarea vieții din România”, transmit cei de la EEF.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.