Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Francesca Prejneanu este elevă în clasa a X-a la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu și de doi ani este voluntar, participând la dezvoltarea mai multor structuri în cadrul Asociației TEAM- Together Everyone Achieves More. Adolescenta conduce TEAM Târgu-Jiu și are la activ numeroase activități și proiecte. Voluntara a fost nominalizată în cadrul Galei Naționale a Voluntarilor și a primit Premiul Publicului pentru Coordonatorul de voluntari!

ncesca

Elevă în clasa a X-a, Francesca a coordonat o echipă de de 30 de voluntari care au dedicat 600 de ore de voluntariat. Francesca Prejneanu s-a implicat în acțiunile de voluntariat de doi ani, fiind coordonatorul structurii TEAM Târgu-Jiu.

A participat la dezvoltarea mai multor structuri de tineret în cadrul asociației și a fost coordonatorul a două dintre acestea care au devenit prin implicare, pasiune și o bună coordonare printre cele mai active structuri TEAM din țară.

A fost singurul voluntar din județul Gorj nominalizat în cadrul Galei Naționale a Voluntarilor, care este cel mai amplu eveniment anual de premiere a meritelor voluntariatului din întreaga țară. An de an, evenimentul reunește organizații neguvernamentale, instituții publice și companii, pentru a oferi o binemeritată recunoaștere publică a oamenilor care dăruiesc în mod constant din timpul, energia și abilitățile lor pentru a se implica în comunitate.

14639735_1086590468120808_1313377140467418945_n

 

 

Miercuri seara, 14 decembrie, la București, a avut loc premierea voluntarilor desemnați câștigători de publicul care i-a votat online.

În total, au fost selectați 108 finaliști, astfel: 52 de nominalizări pentru categoria Proiectul de Voluntariat al anului, 46 de nominalizări pentru categoria Voluntarul anului, 7 nominalizări pentru categoria Coordonatorul de voluntari al anului și 3 nominalizări pentru categoria Centrul de voluntariat al anului. Gorjeanca noastră, Francesca Prejneanu, a fost nominalizată la categoria „Coordonatorul de voluntari al anului” și a câștigat Premiul Publicului pentru Coordonatorul de voluntari al anului!

gala

Distribuie:

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.