Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

O fostă contabilă realizează săpunuri naturale cu uleiuri vegetale și plante medicinale. Aceasta a fost nevoită să găsească o cale de a supraviețui după ce societatea în care a lucrat a dat faliment și și-a pierdut locul de muncă.

sap

De ani de zile, Veronica Giorgi se ocupă de realizarea săpunurilor, care au început să fie din ce în ce mai căutate. Sunt folosite pentru diferite întrebuințări. Aceasta a reușit să găsească o combinație de plante medicinale și uleiuri care combate acneea și din acești motiv, mulți adolescenți se numără printre clienții ei. Veronica Giorgi a început să realizeze săpunuri din anul 2008 și are deja o experiență în acest domeniu. Ingredientele pe care le folosește le procură de la gospodăria de la țară: „Este o rețetă generală pe care o îmbunătățesc cu ingredientele pe care le procur de la gospodăria de la țară. Mai nou cultivăm și lavandă. Săpunurile conțin și produse apicole: propolis, ceară, polen. Totul este făcut acasă, fără chimicale. Folosesc multe plante medicinale.

Folosește uleiuri vegetale

Veronica Giorgi a învățat singură să facă săpunuri, avându-l ca model pe cel de casă. „Am învățat singură să realizeze săpunuri, gândindu-mă și la modul în care se face săpunul tradițional de casă, care se face numai din grăsime de porc. Eu folosesc doar uleiuri vegetale: de palmieri, cocos, măsline, floarea soarelui, in“, a spus Veronica.

Adolescenții, printre clienții fideli

Femeile sunt clienții fideli, dar și adolescenții caută săpunurile făcute de Veronica, pentru că sunt eficiente în combaterea acneei: „Doamnele sunt în special clienții mei fideli, dar și tinerii care suferă de acnee, pentru că am un săpun care combate într-un mod eficient această afecțiune. Acest săpun conține o combinație de plante: mușețel, gălbenele, sunătoare și alte plante specifice tenului cu probleme. Apoi îl îmbunătățesc cu propolis, uleiuri esențiale de mușețel și gălbenele. Săpunul dă randament pentru că tinerii se reîntorc și acest săpun este chiar foarte solicitat“, ne explică Veronica. Aceasta își valorifică săpunurile și prin intermediul facebook-ului. „Săpunurile le comercializez și prin intermediul facebook-ului, dar și prin intermediul târgurilor de profil la care particip”, precizează Veronica.
Realizează poșete unicat

Veronica Giorgi mai are o pasiune. Aceasta realizează poșete unicat. „Prima mea pasiune a fost croitoria. M-am specializat, apoi, pe poșete. Materialele pe care le folosesc provin din lada de zestre a bunicii. De cinci ani realizez poșete. Tinerii s-au reorientat către tradițional, mai ales că sunt produse unicat“, ne mărturisește Veronica.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.