Florin Piersic ajunge săptămâna aceasta la Târgu-Jiu! Toate biletele au fost vândute

Florin Piersic ajunge săptămâna aceasta la Târgu-Jiu! Toate biletele au fost vândute

- in Evenimente, Slider, Teatru
1
22 vizualizari

Marele actor Florin Piersic oferă, timp de două zile, spectacole unice pe scena Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” Târgu- Jiu. Acesta a pregătit o reprezentație de tip one man show.

Spectacolele realizate sub denumirea „Florin Piersic…pur și simplu” se vor derula în două seri, 16 iunie (vineri) și 17 iunie (sâmbătă), începând cu ora 20:00. La reprezentațiile actorului în vârstă de 81 de ani vor lua parte 400 de spectatori, biletele fiind epuizate la puțin timp de la punerea în vânzare. Spectacolele reprezintă o extensie a Festivalului Național de Teatru „Zilele Elvira Godeanu”, eveniment desfășurat în luna mai a acestui an. Florin Piersic nu a putut fi atunci prezent în Orașul lui Brâncuși din cauza agendei aglomerate, însă a promis că o să vină, astfel că săptămâna aceasta se va afla printre gorjeni. Actorul a mai susținut spectacole teatrale la Târgu-Jiu în urmă cu doar câțiva ani.

Florin Piersic face parte din generația de aur a actoriei românești. El a fost distins cu Ordinul Meritul Cultural „pentru merite deosebite în domeniul artei dramatice”. De asemenea, a fost decorat în anul 2002 cu Ordinul național Steaua României în grad de Cavaler datorita carierei sale în teatru și film.

1 Comment

  1. Pingback: Florin Piersic ajunge săptămâna aceasta la Târgu-Jiu! Toate biletele au fost vândute - Gorj 24

Lăsați un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.