Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

MV5BODA2MzYzMTUzM15BMl5BanBnXkFtZTcwODk4ODgwOA@@._V1_Al treilea film din cadrul proiectului British Documentary, ediția a VI-a, va fi difuzat săptămâna aceasta, la Muzeul Județean „Alexandru Ștefulescu”. Proiecția care va fi prezentată joi, 9 iunie, de la ora 17:00, se numește „Impostorul”.

„Impostorul – There Are Two Sides to Every Lie – este povestea misterioasă a unui adolescent de 13 ani ce dispare din casa sa din Texas. Trei ani şi jumătate mai târziu este găsit în Spania, unde povesteşte despre cum a fost răpit şi torturat. Familia sa este extrem de încântată să îl aducă înapoi acasă. Însă, lucrurile nu sunt ceea ce par. Fizionomia sa este în mod evident schimbată şi are o pronunţie ciudată. De ce nu reuşeşte familia să vadă aceste nepotriviri? Când un anchetator începe să pună o serie de întrebări această poveste reală ia o turnură și mai stranie. Filmul este câștigător al mai multor premii, printre care şi un premiu BAFTA pentru Debut extraordinar și alte 27 de nominalizări. Documentarul este subtitrat în limba română. Vă așteptăm în număr cât mai mare”, a precizat Alina Tița, reprezentant Muzeul  Județean „Alexandru Ștefulescu”.

Proiectul este realizat în parteneriat cu British Council, una dintre cele mai cunoscute organizații guvernamentale din lume, având ca scop promovarea culturii britanice în lume prin proiecte de artă, educație, societate, stimulând astfel schimburile internaționale și înțelegerea multiculturală.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.