Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Festivalul Național de Balet și Dans Modern „În pași de dans spre INFINIT” se va desfășura duminică, 4 iunie, începând cu ora 10:00, la Târgu Jiu. Evenimentul ajuns la a treia ediție va avea loc în incinta Teatrului de Vară din Târgu Jiu.

Evenimentul este organizat de Școala Populară de Artă Târgu Jiu. Juriul festivalului va fi compus din cinci specialiști în domeniul artistic.

„Festivalul are ca scop dezvoltarea și promovarea dansului, stimularea spiritului competitiv, implemetarea gustului pentru frumos, realizarea schimbului de experiență în privința modului de organizare și desfășurare a festivalurilor.

Evenimentul se desfășoară pe parcursul unei singure zile, aducând în scenă mai multe genuri de dans: street dance, hip hop, fantezie coregrafică, balet, dans contemporan, dans modern și se adresează copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 6 si 19 ani. Se anunță o competiție acerbă, avem participanți foarte bine pregătiți din Timișoara, Drobeta Turnu Severin, Orșova, Pitești, Slatina, Vâlcea, Sighișoara, Craiova”, a precizat Anamaria Alionescu, purtătorul de cuvânt al Școlii Populare de Artă Târgu-Jiu.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.