Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Organizaţia Naţională „Cercetaşii României”, Filiala Târgu-Jiu va organiza duminică, 21 mai, începând cu ora 17:00, în Parcul Central, Festivalul Luminii. „Redescoperă frumusețea lucrurilor mărunte – care este lucrul mărunt care vă aduce bucurie” este motto-ul evenimentului.

festivalu luminii

„Festivalul Luminii” este dedicat comunității și este un eveniment național, organizat anual de către membrii Organizației Naționale „Cercetașii României” și tinerii voluntari locali. Anul acesta, la Târgu-Jiu, va avea loc pe 21 mai, între orele 17:00-23:00, în Parcul Central din municipiu. „Anul acest dedicăm festivalul COMUNITĂȚII. Vă invităm alături de noi să răspundem împreună la întrebarea „Care este lucrul mărunt care vă aduce bucurie?”, a anunțat Roxana Boltașu, unul dintre cercetași. Prima ediţie a festivalului a avut loc în 2004, moment în care câţiva cercetaşi clujeni şi-au unit forţele pentru a le reaminti oamenilor de frumuseţea lucrurilor mărunte din viaţa lor. Mesajul lor a fost preluat apoi de cercetaşii din toată ţara.

cercetasi

Dacă doriți să vă alăturați echipei de cercetași (voluntari) care organizează Festivalul Luminii, accesați link-ul: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScUzn3pYkjNJFwRO3RO41dLP-GxoT-8sLbjYANw1m0piw0WlA/viewform

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.