Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

gorj-unireUniversitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, în parteneriat cu Asociația Studenților Basarabeni din Târgu-Jiu, organizează „Festivalul Basarabia” în perioada 26-27 martie 2017. 

Evenimentul este prilejuit de împlinirea a 99 de ani de la Unirea Basarabiei cu România și va debuta duminică, 26 martie, la ora 13:00, în Amfiteatrul din zona centrală a municipiului Târgu Jiu. Evenimentul va debuta cu o expoziție cu degustare de bucate tradiționale moldovenești, „Gustul Basarabiei”. De la ora 14:00 va avea loc deschiderea oficială a evenimentului cultural „Festivalul Basarabia”, după care va urma degustarea vinului din Basarabia.

„Basarabian Party”

Festivalul „Basarabia” va continua, la ora 17:00, cu lansarea baloane în culorile tricolorului românesc, iar de la ora 20:00 va avea loc o petrecere în stil basarabean, „Basarabian Party“. Festivalul va continua luni, 27 martie, când, de la ora 16:00 va avea loc simpozionul „Încâlcită-ți este viața, Basarabiei”, iar de la ora 18:00 se va desfășura proiecția filmului „Afacerea est”, în regia lui Igor Cobileansk, acțiunea desfășurându-se la sediul Facultății de Științe Medicale și Comportamentale.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.