Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Cu ocazia comemorării a 61 de ani de la trecerea în neființă a marelui sculptor Constantin Brâncuși, Uniunea Artiștilor Plastici, filiala Târgu Jiu, organizează două expoziții de arte vizuale. Astfel, joi, 15 martie 2018, ora 17:00, la Galeriile Municipale, se va desfășura expoziția grafică și gravură „ELOQUENTIS ”a artistului ZuZu Caratănase, iar vineri, 16 martie, tot de la ora 17:00, la Muzeul Județean Gorj, va avea loc a treia ediție a expoziției naționale „Desenul Post Brâncuși”. 
La evenimentul „ELOQUENTIS ”, cuvântul de deschidere va fi susținut de criticul și istoricul de artă Pavel Șușară, acesta fiind și prezentatorul expoziției „Desenul Post Brâncuși”. Curatorul celor două expoziții este Vasile Fuiorea, președinte UAP, iar din echipa curatorială fac parte persoane precum Mihai Țopescu,  Pavel Șușară, Florin Gheorghiu, Doru Strâmbulescu, dar și Vlad Ciobanu.
 
Expozițiile sunt organizate de Primăria Municipiului Târgu Jiu, Centrul de Cercetare Documentare și Promovare “Constantin Brâncuși” în parteneriat cu Filiala Târgu Jiu a  UAP  din România  și Uniunea Artiștilor Plastici din România, dar și Muzeul de Istorie „Alexandru Ștefulescu” Târgu Jiu. 
 
Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.