Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Muzeul Național „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu găzduiește joi, 5 octombrie, ora 18.00, vernisajul expoziției „Imperceptibil” ce cuprinde lucrări semnate de valoroșii artiști Mirela Anura, Ioan Burlacu și Ion Isăilă.

„Vă așteptăm, joi, 5 octombrie, ora 18,00 la vernisajul expoziției ”Imperceptibil” ce cuprinde lucrări semnate de valoroșii artiști: Mirela Anura, Ioan Burlacu și Ion Isaila”, a transmis Denisa Șuță, managerul Muzeului Național „Constantin Brâncuși”.

Mirela Anura, (născută în1957, la Blaj)  a studiat la UNArte din București unde absolvă, în 1982, la secția de artă monumentală și restaurare, după care continuă la Academia din Düsseldorf.

Ioan Burlacu (n. 1954, la Botoșani) a studiat  la Universitatea Națională  de Arte George Enescu din Iași. Desfășoară o amplă și largă activitate ce cuprinde: asamblaj/colaj, ceramică, desen, pictură, obiect și poezie.

Ion Isaila, (n. 1953, la Sibiu) a studiat la UNArte București – arta monumentală și la Academia de Arte din Dusseldorf, Germania.

Expoziția este curatoriată de conf.univ.dr. Vasile Fuiorea, artist plastic, președintele filialei Târgu Jiu a Uniunii Artiștilor Plastici din România.
Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.