Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

„Cadoul”Până pe 11 ianuarie 2022, târgujienii, și nu numai, vor putea merge la Galeriile de Artă din oraș, pentru a vedea expoziția „Cadoul”, ediția 2021. În cadrul acestei expoziții expun mai mulți artiști gorjeni, iar ochiul privitorului este plimbat prin arta postmodernă, începând de la  „instalație”, până la abordarea temei laice.

 „Mă bucur nespus de mult că suntem într-un număr atât de mare. Trebuie să ne bucurăm de aceste zile de sărbătoare, trebuie să ne bucurăm de ce avem expus în această Galerie de Artă. În toată perioada în care trăim, de aproximativ trei ani de zile, Galeriile de Artă și Muzeele au fost închise, iar când erau deschise era ceva așa foarte restrâns, dar astăzi este o zi, în care repet, trebuie să ne bucurăm fiecare de noi, de prietenia noastră, mai ales că majoritatea ne cunoaștem.”, a fost mesajul transmis de artistul Landh Armand, curatorul expoziției de Artă Vizuală „Cadoul”.

În cadrul expoziției expun artiștii gorjeni: Mihai Țopescu, Adrian Bîndea, Cristina Cioplea, Gheorghe Plăveți, Vasile Fuiorea, Andreea Medar, Florin Gheorghiu, Iliana Gheorghiu, Mariana Frătița, Laurențiu Stoicu, Armand Landh, Bogdan Epure, Cătălin Negrea, Georgiana Brandt, Daniel Șerban, Ștefan Strâmtu, Anca Stănciulescu, Mihai Șocu.

Expoziția este organizată de Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Târgu Jiu, în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgu Jiu și cu Centrul de Cercetare, Documentare și Promovare „Constantin Brâncuși”.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.