Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

robinsonPiesa de teatru „Experimentul Robinson Crusoe” va mai fi jucată de actorii Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” Târgu Jiu de două ori luna aceasta. Spectacolul teatral va putea fi vizionat duminică, 12 februarie, începând cu ora 19:00, dar și marți, 14 februarie, ora 17:30. Piesa este un spectacol inedit de comedie în regia lui Radu Botar, adaptare după un text de Dan Cojocaru.

Spectacolul  s-a jucat timp de o lună, cu sala plină, iar ultimele șanse de a mai vedea reprezentația o aveți în zilele menționate mai sus. Personajele principale sunt Robinson, interpretat de Marian Negrescu, și Vineri, jucat de Cosmin Brehuță. Regizorul Radu Botar spunea anterior că piesa este de o actualitate frapantă și aparține genului comediei, dar cu multe ale influențe:

„Am luat textul lui Dan Cojocaru și l-am transformat într-un pretext care stă la baza spectacolului nostru, motiv pentru care îi spunem experiment. Titlul original al textului este «O zi din viața lui Robinson». Piesa noastră se numește «Experimentul Robinson Crusoe».

Am avut surpriza să constat în aceste zile la repetiții cât de actual este totul și că nimic nu este întâmplător. Toate evenimentele care se întâmplă acum în țară se simt foarte bine în spectacolul nostru și nu m-am gândit la început că poate să fie așa de actual. Este foarte bine că spectacolul nostru este ancorat așa de bine în actualitate.

Ce m-a intrigat și mi-a stârnit curiozități este ideea de insulă și întrebarea ce ai lua cu tine dacă te-ai duce pe o insulă. În al doilea rând, despre ce insulă este vorba și unde este ea plasată. (…) Este un text de comedie, dar piesa nu te lasă în comedie”.

Preturile biletelor sunt următoarele: pentru  elevi I-VIII și prescolari – 15 ron; elevi IX-XII și studenti  este de 18 ron; pensionari și șomeri – 15 ron; persoanele adulte – 20 ron. Acestea pot fi procurate de luni până duminică între orele 9:00 -13:00, 17:00 – 19:00.
Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.