Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Zeci de elevi de la Școala Gimnazială Nr. 3 din orașul Rovinari, copii care au rezultate școlare foarte bune, vor fi premiați de reprezentanții unității de învățământ. Astfel, pe 8 aprilie, elevii, alături de câțiva dascăli, vor merge într-o excursie gratuită în zona Tismana. 

laura gheorghita 3 scoala 3 rovinari 2

Excursia va fi gratuită pentru elevii olimpici și premianți de la Şcoala Gimnazială Nr. 3 Rovinari și este organizată în parteneriat cu studenții de la ASCOR Târgu-Jiu, dar și cu alți binefăcători care au dorit să rămână anonimi. Activitatea se va numi „Dăruind vei dobândi” și este cea de-a doua din cadrul proiectului cu acelaşi nume, desfăşurat în ajunul sărbătorilor de iarnă de către profesorii şi elevii din Rovinari. „În cadrul acestei excursii vom vizita: Azilul de bătrâni Dobrița, Centrul de plasament Răchiți, Mănăstirea Tismana și Muzeul Tezaurului de lângă mănăstire. Dacă Dumnezeu va îngădui să fie vremea frumoasă, vom face şi o drumeție la cele două schituri ale Mănăstirii Tismana. Mulțumesc tuturor celor implicați. Studenții de la A.S.C.O.R (filiala Sf. Irodion de la Lainici), pe lângă sprijinul oferit, au dăruit mereu tuturor participanților dar și grupului țintă plăsuțe cu obiecte religioase pe care ei le-au făcut, dar și cărți de rugăciuni”, a spus profesorul de religie Adrian Popescu de la Școala Gimnazială Nr. 3 Rovinari.

Persoanele care doresc să ofere un mic dar de Paşte, bătrânilor şi orfanilor vizitați de elevii din Rovinari, o pot face prin intermediul copiilor. Doritorii sunt așteptați în perioada 27 martie – 7 aprilie la Şcoala Gimnazială Nr.3 Rovinari, unde pot aduce darurile (alimente neperisabile, dulciuri, fructe etc).

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.