Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Elevii de la Liceul Teoretic Novaci au avut rezultate bune și anul acesta, ei întorcându-se cu premii importante de la olimpiadele și concursurile școlare la care au participat. Potrivit profesorului Mădălina Popica, directorul acestei unități de învățământ, olimpicii vor fi premiați la sfârșitul anului școlar de către Primăria și Consiliul Local Novaci. „De câțiva ani, Primăria și CL Novaci premiază elevii olimpici, fiindu-ne mereu alături și reușind, în acest mod, să îi stimuleze pe copii. Avem, anul acesta, rezultate bune la olimpiade, în luna mai, după fazele naționale, urmând să transmitem lista cu olimpicii liceului către autoritățile locale”, a afirmat profesorul Mădălina Popica.

elevi novaci 2 liceul Novaci 11

Elevii şi profesorii de la Liceul Teoretic Novaci se pot mândri cu rezultatele obținute la olimpiade și concursuri școlare. Și anul acesta, Liceul Teoretic Novaci a dovedit că este unul dintre cele mai importante din judeţul nostru în privinţa aceasta. La Novaci învață peste 530 de elevi din zona de Nord a Gorjului, din comune precum Crasna, Mușetești, Alimpești, Baia de Fier. „Până acum avem următoarele rezultate la olimpiadele și concursurile școlare: la limba română, eleva Adriana Moța a obținut mențiune la faza județeană; la istorie-aceeași elevă a luat loc II pe județ; locul III fiind ocupat tot de o fată de la noi-Ionela Surupăceanu. La aceeași disciplină am mai obținut o mențiune la faza județeană grație elevei Teodora Tucă. La Tehnologia Informației și Comunicare (TIC), elevul Ovidiu Taraleşca va merge la faza națională, care va avea loc în perioada 18-21 mai în județul Prahova. El a participat și anul trecut, obținând medalie de bronz. La Limba Franceză merge la faza națională eleva Patricia Popescu. La Biologie, pe județ, avem un loc II datorită elevei Mădălina Gherghe, la Fizică-locul II luat de Larisa Puiu și o mențiune -Ciocan Gabriela. La concursul de matematică «Adolf Haimovici», Carmen Duță a luat locul I, iar la olimpiada de Religie tot ea a obținut locul II pe Gorj. La disciplinele economice, eleva Gioancă Anisa a luat mențiune. Îi felicit pe toți!”, a spus directorul Mădălina Popica. Anul trecut, pe lângă rezultatul elevului Taraleșca, trebuie amintite și: Drăgan Marinela, Olimpiada Națională la Discipline Economice, mențiune, Timișoara; Boboc Bogdan, Olimpiada Națională de Informatică, medalie de bronz, Craiova și Cîrstoc Alexandra, Olimpiada Națională  la Limba Latină, mențiune, Pitești. Și la capitolul sport, elevii Liceului Novaci au rezultate foarte bune. Astfel, echipa de handbal a obținut locul II pe Gorj, eleva Mihaela Cepoi a luat locul II la atletism-cros, la pentatlon-echipa de fete a luat locul III. Sportivii sunt pregătiți de profesorul Manuel Colțescu, cel care, de-a lungul anilor, a antrenat tineri ce au devenit campioni!

Vor fi premiați 

Primăria și Consiliul Local Novaci va premia și anul acesta, ca și în trecut, olimpicii de la Liceul Teoretic. „De câțiva ani, Primăria și CL Novaci oferă premii în bani olimpicilor. Ne bucurăm de atenția și considerația autorităților locale, ne sunt alături, spre bucuria noastră. Premiile în bani oferite de autorități îi stimulează pe elevi să învețe și mai bine”, a mai spus profesorul Mădălina Popica.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.