Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

În perioada 30-31 octombrie, la Târgu Jiu, s-a disputat faza județeană a două competiții de fotbal rezervate copiilor și desfășurate sub egida Federației Române de Fotbal, „Memorialul Gheorghe Ola” și „Memorialul Gheorghe Ene”. Elevii Liceului cu Program Sportiv din municipiul Târgu-Jiu au obținut locul I și II la aceste competiții. 

Liceul cu Program Sportiv Târgu-Jiu a obținut locul I  la competiția de fotbal „Gheorghe Ola”, destinată grupei de copii născuți în 2008. Competiția a avut loc în perioada 30-31.10.2017 și a fost organizată de Asociația Județeană de Fotbal Târgu-Jiu. Echipa liceului a fost formată din sportivii: Staicu Fabio, Georgescu Alex, Podărița Rareș, Vîlceanu Eduard, Bușă Gabriel, Negomireanu Ionuț, Găină Ciprian, Negomireanu Claudiu, Iordaiche Raul și Geană Rareș. Meciuri jucate:

L.P.S Tg-Jiu- PANDURII Tg-Jiu –         9-3

L.P.S Tg-Jiu-KINDER ML-                   5-3

L.P.S Tg-Jiu-PANDURAȘUL Tg-Jiu-   15-0

De asemenea, elevii LPS au obținut locul II  la competiția de fotbal „Gheorghe Ene” destinată grupei de copii născuți în 2009, în perioada 30-31.10.2017, organizată de Asociația județeană de Fotbal Târgu-Jiu. Echipa liceului a fost formată din sportivii: Muntean Călin, Panduru Traian, Bîrsăscu Raul, Muraru Darius, Vintilescu Andrei, Cosacu Ianis, Rădulea Vlad, Popa Denis, Belu Erik, Oprițescu Raul. 

Meciuri:

L.P.S Tg-Jiu-PANDURAȘUL Tg-Jiu-    6-1

L.P.S Tg-Jiu- PANDURII 2 Tg-Jiu –       7-1 

L.P.S Tg-Jiu- PANDURII Tg-Jiu –          2-9

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.