Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Facultatea de Matematică și Informatică de la Universitatea de Vest din Timișoara va organiza, în data de 6 mai, cea de a III-a ediție a Concursului FMI (Concursul Facultății de Matematică și Informatică) ce se adresează elevilor din clasele a XI-a și a XII-a. Concursul de matematică se va desfășura la sediul din Timișoara. La edițiile anterioare, mai mulți elevi din județul Gorj au participat și au obținut rezultate bune.

uvt

Concursul  organizat  de Facultatea de Matematică si Informatică se va desfășura la Timișoara  și are 2 secțiuni :clasa a XI-a și clasa a XII. Înscrierea la concurs se face on-line, la adresa: https://sites.google.com/uvt.ro/concursul-fmi-2017/home

Concursul vine în sprijinul pregătirii elevilor din clasele a XI-a și a XII-a, subiectele de concurs vor fi de nivelul examenului de Bacalaureat, respectiv de Admitere la Facultatea de Matematică și Informatică. Nota obținută de către elevii din clasa a XII-a poate fi folosită, la cerere, la Examenul de admitere de anul acesta, atât la domeniul Matematică, cât și la domeniul Informatică (în conformitate cu Regulamentul de desfășurare al concursului și Metodologia pentru organizarea și desfășurarea admiterii la ciclul de studii universitare de licență în anul universitar 2016-2017 la Facultatea de Matematică și Informatică http://www.math.uvt.ro/invatamant/concursul-fmi/2016-editia-ii/regulamentul-concursului/view), iar nota obținută de către elevii din clasele a XI-a poate fi folosită, la cerere, la Examenul de admitere de anul viitor.
Înscrierea candidaților se face online cu acces de pe prima pagina a sitului facultății http://www.math.uvt.ro. Calendarul concursului, Regulamentul concursului, Programa analitică, Modele de subiecte se găsesc pe situl facultății la adresa: http://www.math.uvt.ro/invatamant/concursul-fmi/2016-editia-ii.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.