Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Pentru admiterea 2017, Universitatea de Vest Timișoara (UVT) a pregătit facilități privind cazarea candidaților, înscrierea cât mai aproape de casă, dar și pentru elevii cu rezultate deosebite la concursurile naționale și internaționale. Astfel, instituția va organiza în acest an centru de înscriere și admitere în Târgu-Jiu, la Colegiul National „Ecaterina Teodoroiu”, str. 1 Decembrie 1918, nr. 25 bis, în perioada 11-14 iulie, astfel că elevii din Gorj se pot înscrie aici, iar taxa de înscriere o pot achita prin transfer bancar. 2.067 locuri bugetate și alte 4.000 în regim cu taxă sunt scoase la concurs, în acest an, la UVT. 

 

Oferta universității pentru absolvenții de liceu constă în 76 de specializări de licență, în 11 facultăți: Arte și Design; Chimie, Biologie, Geografie; Drept; Economie și de Administrare a Afacerilor; Educație Fizică și Sport; Fizică; Litere, Istorie și Teologie; Matematică și Informatică; Muzică și Teatru; Sociologie și Psihologie; Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării. „Ofertă educațională a UVT este adaptată la nevoile absolvenților de liceu și ale pieței muncii. Programele educaționale sunt gândite a oferi acele competențe de care tinerii au nevoie în a-și găsi cât mai repede de lucru după finalizarea studiilor. În plus, pachetul de facilități creat pentru admiterea din acest an răspunde nevoilor multor candidați. Ne-am dorit ca prima lor experiență cu Universitatea să fie cât mai plăcută, fiind un semn al implicării pozitive de care dăm dovadă față de membrii comunității noastre”, a declarat  rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Gabriel Pirtea. Absolvenții de liceu care se vor înscrie la Universitatea de Vest din Timișoara în cadrul sesiunii de admitere 2017 vor putea solicita alocarea unui loc de cazare gratuit pentru o perioadă de trei zile. Instituția oferă această facilitate pe perioada admiterii la ciclul licență.

Elevii care își doresc să devină studenți ai UVT se pot înscrie la centrul înființat la Colegiul național „Ecaterina Teodoroiu”, iar taxa de înscriere o pot achita în sistemul bancar, la Banca Transilvania sau la BCR. Detalii aici: https://www.uvt.ro/upload/pdf/tx-btrl-inscriere-afisuvt%20(1).pdf

Pentru a afla mai multe informații despre admiterea de anul acesta accesați linkul: https://www.uvt.ro/ro/admitere/2017/centre-deinscriere-si-admitere/licenta/

Facilități pentru olimpici

Participanții la olimpiadele naționale care au obținut distincții (premiile I, II, III, mențiuni) au posibilitatea să ocupe locuri fără taxă în cadrul facultăților universității. În plus, acestora le sunt acordate următoarele facilități (menționăm doar câteva dintre ele): bursă în valoare de 800 lei/lună; integrarea în cele mai bune proiecte/centre de cercetare ale UVT; asigurarea costurilor de transport și cazare pentru participări cu lucrări la conferințe naționale/internaționale; cazarea gratuită în căminele universității.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.