Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Elevii și profesorii de la Școala Populară de Artă Târgu Jiu au dovedit încă o dată că sunt talentați și muncitori. La un festival național de coregrafie, dansatorii gorjeni au câștigat patru premii I. De asemenea, profesorii lor au primit diplome de onoare pentru implicarea în domeniul artistic. 

Cele patru premii au fost obținute la Festivalul Naţional de Coregrafie pentru Copii şi Tineret, Râmnicu Vâlcea. „În perioada 8-9 decembrie, la Râmnicu Vâlcea, a avut loc Festivalul Național de Coregrafie pentru copii și tineri, sub genericul «Mărgăritare»– ediția a XIV-a. Evenimentul s-a desfășurat în foaierul sălii mari a Consiliului Județean Vâlcea. Festivalul se înscrie într-un program cultural complex de revigorare a mișcării artistice de tineret într-un dialog fecund între arta coregrafică profesionistă și arta coregrafică de amatori. Juriul festivalului, format din specialiști, a avut o misiune dificilă, deoarece toți participanții au fost foarte bine pregătiți. Genurile de dans admise în concurs : dans clasic, dans contemporan, dans de societate, latino show, dans caracter, musical, dans modern , free style, dans tematic, show dance”, a informat Anamaria Alionescu, purtătorul de cuvânt al Școlii Populare de Artă Târgu Jiu.

Grupurile câștigătoare au fost coordonate de  profesorii Camelia şi Gabriel Costea. Aceștia au primit Diplome de Onoare pentru contribuţia deosebită la Festivalul Naţional de coregrafie pentru copii şi tineri şi pentru promovarea, afirmarea şi susţinerea artei coregrafice în rândul elevilor.

Premiile au fost obținute după cum urmează: 

Premiul I , la secțiunea open master dance – Grupul Galactic Crew, coordonator Gabriel Costea

Premiul I, la secțiunea dans tematic – Grupul Galactic Crew, coordonator Gabriel Costea

Premiul I, la secțiunea dans contemporan – Galactic Junior, coordonator Camelia Costea

Premiul I, la secţiunea show dance, Galactic Junior, coordonator Camelia Costea.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.