Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Elevii din clasa a IX-a E de la Colegiul Național „Spiru Haret“ au organizat un bal caritabil pentru o colegă care a fost diagnosticată cu anemie aplastică, în formă severă. Aceasta se află internată într-un spital din Timișoara și urmează un tratament.

IMG_9279
Balul caritabil a avut loc la un restaurant de pe insulița de pe Jiu. La eveniment au participat elevi, profesori, părinți și rude ale fetei. Programul artistic a fost susținuți de mai mulți elevi talentați de la liceele din Târgu Jiu, printre care s-au numărat: Alina Lăcătușu, Bianca Săpunaru, Laura Șerbănoiu și Alina Parnescu. „Și elevii din clasa noastră au interpretat un cântec special pentru colega noastră, pentru că suntem alături de ea în lupta cu boala“, a spus Bianca Săpunaru, colegă cu eleva bolnavă.

S-au strâns peste 8.000 de lei

Toți spectatorii care au participat la bal au plătit un bilet de intrare de 10 lei, iar cei care au dorit au mai putut face și donații. „S-a strâns o sumă de 8.600 de lei din bilete de intrare și donații. Toți banii care s-au strâns au fost donați într-un cont“, a spus Bianca Săpunaru.

Evenimentul caritabil a fost organizat de către elevii de la clasa a IX-a E de la CNSH, Ion Pința, profesor de matematică, Gheorghe Stăncioiu, dirigintele clasei, Felicia Păunescu, profesor de religie, și Laurențiu Popescu, profesor de muzică.

Donații pot fi făcute în contul: RO85BRDE360SV06845273600.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.