Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Cei 12 elevi ai Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu-Jiu, membri ai Team TechnoGods, care au construit un robot și au participat la cel mai important concurs de robotică din România, s-au clasat pe locul 13 în cadrul acestei competiții. Elevii sunt destul de mulțumiți de rezultatul obținut la First Tech Challenge România și spun că la anul va fi mai bine!

technogods technogods2

Competiția First Tech Challenge România, cel mai mare concurs de roboți din țară, a avut loc la finalul săptămânii trecute, în Sala Polivalentă din București. Au participat echipaje din 55 de școli din toată țara, echipa gorjenilor obținând locul 13. Team TechnoGods de la colegiul târgujian s-a format în toamna anului trecut, totul începând din dorința unor elevi pasionați de tehnologie de a învăța lucruri noi. Fiecare dintre cei 12 adolescenți din echipă a avut un rol important, iar activitățile unui membru sunt în strânsă legătură cu activitățile altuia. Elevii sunt: Mihai Pîrvuleț – cls. A XI- A, liderul echipei, Zoican Denis – a XI-A – programare, asamblare, Duță Ana-Maria -a XI a A – design, Vamvu Denisa – a XI-a A – design, Flaviana Iuga -a XI a A – design, Noroc Andrei, – a X a A – programare, asamblare, Dumitrescu Andrei, a X-a A – programare, asamblare, Mihai Canalus, a XI-a E – asamblare, Udrescu Vlad, a X-a A – programare, asamblare, Vlad Mihăilescu, a XII-a A – programare, asamblare, Duiu Ionuț – a IX-a B – programare, asamblare și Popescu Edi –a IX-a B – media, design.

techno gds techno gg

Gorjeanul Andrei Dumitrescu, membru al echipei TechnoGods a Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu”, a declarat că poziționarea putea fi mai bună dacă semnalul robotului nu ar fi fost bruiat, apărând probleme tehnice. „A fost foarte bine la concurs, am luat locul 13. Am învins două echipe din București, foarte bune echipe. În cadrul competiției, pe perioada zilelor petrecute la București, ne-am făcut prieteni. Am colaborat cu alți elevi, a fost foarte frumos! În cele șase meciuri de calificare am colaborat cu alți elevi. Am avut și câteva probleme tehnice, dar care n-au ținut de noi. Spectatorii aveau wi-fi-ul telefoanelor pornit și ne-au bruiat semnalul robotului. Am învățat foarte multe lucruri, am reușit și acolo să facem mai multe programe ca să obținem mai multe puncte! Vrem să participăm și la anul, sperăm să avem rezultate și mai bune”, a spus elevul Andrei Dumitrescu.

16602729_244668665991332_3420145768267657594_n 17201339_261156357675896_3003657278003560494_n

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.