Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Reprezentanții Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Târgu Jiu au primit, săptămâna trecută, vizita unui grup de elevi ai Colegiului Tehnic „Ion Mincu” din municipiu. Elevii, alături de cadre didactice, lucrează la un inedit proiect de promovare a Gorjului.

Elevii au realizat un ghid al principalelor meșteșuguri tradiționale din județ, precum și un material de promovare a diferitelor zone turistice. Turiștii interesați să descopere frumusețile acestor locuri au la dispoziție un pliant cu traseele realizate în funcție de specificul zonei. Materialele realizate de elevii târgujieni vor fi oferite turiștilor care vin să se informeze la sediul CNIPT „Constantin Brâncuși”.

„Elevii Colegiului Tehnic Ion Mincu, participanți la Concursul EUROSCOLA 2018, au imaginat și au realizat un ghid al principalelor meșteșuguri tradiționale din județ, sub forma unui pliant cu trasee turistice tematice-Traseele turistice ale meșteșugurilor tradiționale din Gorj… și nu numai- și le-au oferit Centrului Național de Informare și Promovare Turistică, punându-și, totodată, la dispoziție serviciile de ghizi turistici voluntari. Cu acest prilej au fost invitați să viziteze o interesantă expoziție unde au admirat imagini cu orașul Târgu Jiu la începutul secolului trecut”, a spus Adriana Costreie, profesor al Colegiului Tehnic „Ion Mincu” din Târgu-Jiu.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.