Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Elevii care sunt înscriși la Biblioteca Județeană „Christian Tell“ au posibilitatea să învețe diferite meșteșuguri și să picteze. Atelierele se desfășoară, în perioada 23-27 mai, la secția de Copii a Bibliotecii Județene, sub genericul „Cum prind viață jucăriile”.

13293143_1068130219925411_1238132561_n

Elevii pot învăța de la meșterii populari cu experiență, care își desfășoară activitatea în cadrul Școlii Populare de Artă, să picteze, să realizeze bijuterii din mărgele și să deseneze pe linguri de lemn. În fiecare zi va avea loc câte o activitate cu ajutorul meșterilor populari la care vor participa grupuri formate între 15 și 20 de elevi. Cursurile vor fi susținute de următorii meșteri populari: Adriana Vasile, Daciana Ungureanu, Claudia Drăghescu și Filomela Tiștere. Acțiunea se desfășoară în colaborare cu Școala Populară de Artă.

Cursuri de învățare a limbii engleze 

La Biblioteca Județeană vor avea loc, în vacanța de vară, mai multe activități cu ajutorul elevilor voluntari destinate persoanelor de vârsta a treia. Astfel, bătrânii vor putea învăța limba engleză. Unii doresc să deprindă această limbă străină pentru a se  înțelege cu nepoții care s-au născut și trăiesc în străinătate sau să comunice în timpul călătoriilor.

Până acum a avut loc doar un curs de limba franceză care a fost susținut de către un cadru didactic pensionar. La finalul acestuia, bătrânii au primit diplome de absolvire  a cursului.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.