Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Centrul Național de Informare și Promovare Turistică „Constantin Brâncuși” (CNIPT)  Târgu Jiu este, în perioada 22 ianuarie – 2 februarie 2018, gazda unui grup de peste 20 de elevi ai Colegiului Economic „Virgil Madgearu”, specializarea „Turism și alimentație”, care efectuează un stagiu de pregătire practică în cadrul instituției.

Tinerii sunt elevi în clasa a XI-a G și se pregătesc să obțină calificarea de „Tehnician în turism”. În perioada de practică, aceștia vor afla care este misiunea Centrului, cele mai importante activități desfășurate aici și, mai ales, principalele modalități de promovare a obiectivelor turistice din orașul marelui sculptor Constantin Brâncuși. Echipa CNIPT le-a prezentat elevilor atât activitatea Centrului, cât și cea a Compartimentului Evenimente Culturale, structură a Direcției Turism și Evenimente Culturale din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Jiu. Elevii au aflat cum sunt organizate manifestările care atrag un public numeros. De asemenea, tinerii au venit cu propuneri care să crească numărul turiștilor ce vizitează orașul lui Brâncuși.

Elevii vor întocmi un sondaj de opinie

Elevii Colegiului Economic „Virgil Madgearu” vor realiza în perioada de practică și un sondaj de opinie. CNIPT Târgu Jiu a mai derulat proiecte în care au fost implicați tineri, elevi de la mai multor licee, voluntari în cadrul diverselor asociații sau ONG-uri, precum și studenți ai Universității „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.