Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Interpreta târgujiană Elena Hasna, în vârstă de 15 ani, a oferit surpriza concursului național de selecție a melodiei care va reprezenta România la Eurovision.

Melodia tinerei artiste se află pe locul cinci în topul celor mai votate piese. Melodia „Revival” a primit peste 950 de voturi pe site-ul eurovisionworld.com. Cea mai votată piesă, peste 2.200 de aprecieri, este „Walking On Water”, interpretată de Alexia & Matei. Elena Hasna s-a calificat în semifinala selecției naționale.

Tânăra artistă speră ca piesa să fie pusă în scenă cât mai bine: „Este melodia înscrisă la Eurovision și în care am mare încredere. Aceasta melodie chiar a devenit o melodie foarte dragă mie. „Revival” este plină de emoție și cred ca toți ne putem regăsi in ea. Atunci când compozitoarele acestei piese, Ylva și Linda Persson, mi-au sugerat colaborarea pentru Eurovision, am știut ca aceasta piesa va fi cea potrivită. Pentru selecțiile naționale îmi doresc să pun în scena atât o interpretare sensibilă, cât și un show potrivit“.

Primesc în fiecare zi mesaje de încurajare

Melodia „Revival“ a fost primită foarte bine de public. „Ceea ce ma bucura cel mai mult este faptul ca a fost primită foarte bine de către public. Sunt de-a dreptul copleșită de emoții și de fericire, deoarece primesc în fiecare zi mesaje de încurajare, de susținere și mesaje de lauda la adresa piesei. Am văzut o mulțime de articole, top-uri și video-uri legate de participarea mea la Eurovision și o mulțime de cuvinte frumoase despre melodie, pentru care sunt extrem de recunoscătoare. Este minunat să știi că sunt atâția oamenii care te admira pentru un lucru pe care îl faci din suflet, iar eu nu pot decât sa le mulțumesc pentru tot. Sper din tot sufletul să îmi pot reprezenta țara la Eurovision cu melodia “Revival”. Va fi, cu siguranța, un vis devenit realitate“, a mai spus Elena Hasna.

Distribuie:

1 Comment

  • ADRIAN MIREA, 10 ianuarie 2018 @ 9:24 Răspunde

    Domnule Petre,pentru a participa la ESC trebuie sa ai minim 16 ani nu 15!…In rest toate cele bune si succes Elenei !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.