Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

17 concurente din cadrul Palatului Copiilor din Târgu Jiu au participat la Festivalul Naţional Şcolar al Sportului Aerobic București, organizat de Clubul Copiilor sector 6, din București.

Festivalul s-a desfășurat la Palatul National al Copiilor, iar la acesta au participat toţi copiii preșcolari, școlari mici şi mari de la clasa a I a până la clasa a XII a din cluburile şi palatele care nu sunt legitimaţi F.R.G. – gimnastică aerobică/gimnastică artisitcă sau F.R.G.R.

Pentru concursul naţional au fost invitate formaţiile din palatele şi cluburile copiilor cu cele mai bune evoluţii şi rezultate obţinute în competiţiile de calificare desfăşurate anterior. Invitaţia s-a  făcut  în urma analizei video a exerciţiilor.

Patru premii I

Juriul a validat şi repartizat formaţiile pe categorii. La acest concurs s-au prezentat 23 de echipaje din toate regiunile țării. Palatul Copiilor Targu-Jiu a fost prezent cu 17 concurente. Echipa condusă de profesoara Valerica Ciobanu, coordonator al cercului de gimnastica aerobica din cadrul Palatului Copiilor, a obținut patru locuri I și un loc III.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.