Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Echipa din „Tabăra Meseriașilor”- „Țara lui Andrei”- a vizitat miercuri Colegiul Tehnic Motru și s-au reîntâlnit cu elevii care au avut multe de învățat în programul oferit de OMV Petrom. Atât profesorii, cât și elevii de la CT Motru, au rememorat ceea ce au experimentat în „Tabăra Meseriașilor”.

motru tara lui andrei 1 motru tara lui andrei 5

Reîntâlnirea cu echipa din „Țara lui Andrei” a fost una plină de emoții, iar elevii Colegiului Tehnic Motru au ascultat cu interes ceea ce Mona Nicolici, tinerii de la EFdeN și ceilalți prieteni din Tabăra Meseriașilor, au avut să le transmită. „A fost o zi minunată! Mona Nicolici și echipa au prezentat elevilor ce înseamnă «Țara lui Andrei», ce au realizat până în prezent și cât de importantă este munca. Profesorii de la CT Motru au participat la un curs motivațional susținut de Alina Perșa. O zi plină de multe emoții. Elevii care au participat la tabără și-au adus aminte cu drag ce au învățat, dar și cum s-au schimbat după tabără”, a spus profesorul Mihaela Crăciunescu.

motru tara lui andrei 4 motru tara lui andrei 6

Un moment deosebit a fost acela când echipa a prezentat macheta municipiului Târgu-Jiu, realizată de participanții în „Tabăra Meseriașilor”, machetă care va rămâne la CT Motru. „Nu faci mereu ceea ce-ți place, dar e important să nu renunți la visul tău, să îți urmezi pasiunea. Nu amânați, nu fiți leneși în a decide ce e mai bine pentru voi”, i-a sfătuit Mihai Toader-Pasti, trainer EFdeN, pe copiii de la Colegiul Tehnic Motru.

Cea de-a treia zi din „Şcoala Altfel”, alături de mentorii din Tabăra Meseriaşilor, s-a încheiat cu promisiunea elevilor că vor învăța și vor ajunge buni meseriași.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.