Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Echipa de baschet a Colegiului Național „Tudor Vladimirescu“ (CNTV) a câștigat medalia de argint la Olimpiada Națională a Sportului Școlar, care s-a desfășurat la această disciplină, săptămâna trecută, la Târgu Jiu.

18555834_318028158618028_7799160458763726511_n (1)
Finala competiției a avut loc în sălile sportive ale Colegiului Național „Tudor Vladimirescu“ și Școlii Gimnaziale „Voievod Litovoi“. La faza finală a olimpiadei au participat cele mai bune opt echipe ale liceelor din țară: București, Cluj Napoca, Timișoara, Ploiești, Galați, Iași, Craiova și Târgu Jiu.
Echipa CNTV este pregătită de Ion Laurențiu Răuț. „Au fost meciuri grele, iar sportivii au fost angrenați și în competițiile Under 18 și Under 16 din țară“, a spus Bogdan Rădulea, directorul adjunct al CNTV.

A doua medalie de argint

Echipa CNTV este la cea de-a doua medalie de argint câștigată. „Repetăm rezultatul bun de anul trecut și am jucat finala cu aceeași echipă, a Liceului «Aurel Vlaicu» din București. Anul trecut, competiția s-a desfășurat la Timișoara și am obținut tot medalia de argint. Echipa care a câștigat medalia de aur este și campioană națională anul trecut la U 16, fiind o echipă bine legată. Rezultatul obținut de noi este foarte bun și face cinste școlii și orașului”, a precizat Bogdan Rădulea.

Baschetbaliștii de la CNTV sunt legitimați la cluburi sportive

Elevii din echipa de la CNTV sunt legitimați la cluburi sportive. „Avem elevi legitimați la cluburi sportive. Aceștia sunt produsul nostru pentru că am avut o clasă cu program integrat sportiv pe baschet. În acest moment joacă la CSS Târgu Jiu, pentru că nu mai avem finanțare. Toți cei zece sportivi sunt elevii noștri. La Olimpiada Națională a Sportului Școlar participă elevi de la clasa a IX-a și până la a XII-a. Echipa noastră a avut doar doi jucători din clasa a XII-a, iar ceilalți au fost din clasele a IX-a și a X-a”, a mai adăugat directorul adjunct al CNTV.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.