Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Banner copyAgenţia Naţională Antidrog (ANA) organizează, la nivel naţional, duminică, 26 iunie, o serie de activităţi specifice, de informare, conştientizare şi educare a populaţiei cu privire la problematica drogurilor în România, pentru marcarea Zilei Internaţionale Împotriva Consumului şi Traficului Ilicit de Droguri.

Agenţia Naţională Antidrog, prin centrele sale de prevenire, evaluare şi consiliere antidrog, va desfăşura, în toată ţara, acest gen de activităţi, în parcurile şi pieţele centrale ale municipiilor reşedinţă de judeţ. La nivelul județului, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Gorj, împreună cu partenerii locali tradiționali (D.S.P. Gorj, Crucea Roșie – Filiala Gorj, D.J.S.T. Gorj, I.J.J. Gorj, I.P.J. Gorj), organizează o serie de activități de informare și sensibilizare a comunității locale cu referire la cadrul legislativ, factorii de risc și de protecție privind consumul, efecetele nocive ale consumului de droguri și noi substanțe pshioactive.

Materiale de informare necesare

În data de 24 iunie, în intervalul orar 9.00-11.00, va fi instalat un cort aparţinând Crucii Roșii – Filiala Gorj, în zona din Piața Prefecturii din Muncipiul Târgu Jiu, unde persoanelor care doresc le vor fi măsurate valorile tensiunii arteriale. De asemenea, va avea loc și o activitate de panotaj, prin care trecătorii vor avea ocazia să își exprime opinia cu privire la fenomenul consumului și traficului de droguri.

Tot în această zi, în parteneriat cu Colegiul Național ,,Tudor Vladimirescu”, va fi organizată o competiție sportivă (meciuri de baschet) în rândul elevilor din cadrul acestui liceu. În data de 26 iunie, în intervalul orar 9:30 – 11:00, persoanele prezente în Parcul Central din Municipiul Târgu Jiu vor primi materiale de informare şi vor fi invitate la dezbateri pe teme corelate cu uzul, abuzul şi traficul de droguri.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.